Έκλεψε την παράσταση στις εκλογές του ΤΕΕ ο 90χρονος Διπλωματούχος Μηχανικός με Αρ μητρώου 6.066!

199

  

Έκλεψε την παράσταση στις εκλογές του ΤΕΕ ο 90χρονος μηχανικός Παύλος Παυλάκης

Στις 7 το απόγευμα έκλεισαν οι κάλπες για τις εκλογές του Τεχνικού Επιμελητηρίου στην Κρήτη με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται ομαλά και χωρίς προβλήματα.

Συνολικά ψήφισαν 1320 μηχανικοί και ενώ υπήρχε δυναμική και συμμετοχή στις εκλογές δεν ήταν η αναμενόμενη!

Θα περίμενε κανείς πως λόγω των προβλημάτων των μηχανικών αλλά και του αυξημένου ενδιαφέροντος για την πολιτική σημασία της ψήφου του κλάδου, η συμμετοχή θα ήταν μεγάλη στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των νέων οργάνων του ΤΕΕ τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική Κρήτη.

Δεν είναι πάντως έτσι: όπως έλεγε στο cretalive μηχανικός που έκανε μια μικρή έρευνα λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα της ” μάχης ” είχαν ψηφίσει 623 σε επίπεδο Ανατολικής Κρήτης, πάνω κάτω όσοι είχαν ψηφίσει και το 2010!

Αλλά ποια συμμετοχή όταν στη…δυτική Κρήτη την παράσταση έκλεψε ο Παύλος Παυλάκης! Που είναι ο αρχαιότερος εν ενεργεία Διπλωματούχος Μηχανικος στην χώρα με Αρ μητρώου 6.066 !

Ο Παυλάκης όχι μόνο παρά τα 90 του χρόνια -γεννήθηκε το 1926- εργάζεται ακόμη(έχει κάνει μερικές από τις πιο σπουδαίες μελέτες στην Κρήτη), αλλά έσπευσε να ασκήσει και το εκλογικό του καθήκον!

“Αποτελεί πραγματική τιμή στον κλαδο μας και το τοπικό μας τμήμα ΤΕΕ/ΤΔΚ η παρουσία του και η συμμετοχή του στις εκλογές μας.” έλεγε ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΚ Λευτέρης Κοπάσης.

Δυναμική, αλλά όχι αναμενόμενη συμμετοχή στους μηχανικούς- ψήφισε και ο...αρχαιότερος όλων!

Ο κ.Παυλάκης με τον γαμπρό του αντιπεριφερειάρχη κ.Καλογερή