Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα.

1027

  

Τεχνική Εταιρεία μελέτης και κατασκευής μεταλλικών και σύμμεικτων κτιρίων ζητά για επικείμενο και μελλοντικά έργα στην Κέρκυρα πολιτικό μηχανικό κάτοικο Κέρκυρας με εμπειρία στην κατασκευή μεταλλικών κτιρίων. E-mail: econgiorgos@icloud.com(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία στη Νέα Σμύρνη, ζητά αρχιτέκτονα ή πολιτικό μηχανικό για άμεση συνεργασία. Απαραίτητο προσόν η άριστη γνώση σχεδιαστικού προγράμματος. Η ύπαρξη προϋπηρεσίας θα εκτιμηθεί θετικά. Αποστολή βιογραφικών: info@stabilitas.gr(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία αναζητεί Πολιτικό Μηχανικό (Π.Ε ή Τ.Ε) και εργοδηγό με εργοταξιακή εμπειρία στην κατασκευή και διαχείριση ιδιωτικών οικοδομικών έργων, με γνώσεις Η/Υ (MS Office,Autocad) και αγγλικών, για εργασία εντός και εκτός Αττικής. Αποστολή βιογραφικών στο email: cv@epikyklos.gr(link sends e-mail)

Προσφέρεται θέση εργασίας στο τμήμα παραγωγής Μελετητικής- Κατασκευαστικής εταιρείας σε Αρχιτέκτονες ή/και Πολιτικούς Μηχανικούς, με εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών. Αποστείλατε βιογραφικά σε : info@artiasa.com(link sends e-mail)

Ζητείται πολιτικός μηχανικός για έργο στην Κέρκυρα. Θα εκτιμηθεί εμπειρία σε διατηρητέα έργα. Αποστολή βιογραφικών στο email: info@ilissosate.gr(link sends e-mail)

Από Τεχνική Εταιρεία με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης, ζητείται Μηχανολόγος/Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία στην επίβλεψη και μελέτη Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων σε μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν Βιογραφικό Σημείωμα με κωδικό mech2019 στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση:koliakoudaki@tierra.gr(link sends e-mail) ή να ζητήσουν πληροφορίες στο 2810241010

Από Τεχνικό γραφείο στα βόρεια προάστια ζητείται πολιτικός ή τοπογράφος μηχανικός για συνεργασία με εμπειρία στις αρχιτεκτονικές αποτυπώσεις και τη σύνταξη σχεδίων, γνώση της νομοθεσίας ρυθμίσεων αυθαιρέτων κατασκευών και της πολεοδομικής νομοθεσίας. Επιθυμητή η εμπειρία στη σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων. Βιογραφικά στο vvos@tee.gr

career.duth.gr