Οδηγός προβολής του επαγγέλματος του αρχιτέκτονα, έκδοση Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης

270

  

Ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης προχωρά σε μία ετήσια έντυπη έκδοση με στόχο την επαφή του κοινού με το έργο του αρχιτέκτονα. Η έκδοση θα έχει τη μορφή περιοδικού (Α4 portrait) και θα διανέμεται δωρεάν στο κοινό.

Απευθύνεται σε ιδιώτες, οργανισμούς και επιχειρήσεις  που σκοπεύουν να ανακαινίσουν, να επεκτείνουν ή να κατασκευάσουν εξ αρχής το χώρο τους.

Αποσαφηνίζει τις διαδικασίες του σχεδιασμού και της κατασκευής κτιρίων κατοικίας ή επαγγελματικής χρήσης και περιλαμβάνει συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου αρχιτέκτονα και την οικοδόμηση της σωστής σχέσης επικοινωνίας και συνεργασίας.

Περιγράφει το γιατί η επιλογή ενός επαγγελματία αρχιτέκτονα εξοικονομεί χρόνο και χρήμα και βελτιώνει την εικόνα και τη λειτουργία της κατοικίας ή του χώρου εργασίας.

Το κείμενο, με απεύθυνση προς το κοινό, αναφέρεται αναλυτικά σε όλα τα στάδια της παραγωγής ενός έργου, από τη σύλληψη έως την κατασκευή του, και πως ο αρχιτέκτονας μπορεί να σας βοηθήσει με τις υπηρεσίες του να το υλοποιήσετε.

Στο δεύτερο μέρος του τεύχους αναπτύσσεται αντιπροσωπευτικός κατάλογος αρχιτεκτόνων της Θεσσαλονίκης με επιστημονική και επαγγελματική γνώση στο σχεδιασμό και την κατασκευή κατοικιών και επαγγελματικών χώρων και κτιρίων.

Το τρίτο και τελευταίο μέρος θα περιέχει αρχικά έγχρωμες καταχωρήσεις επί πληρωμή αρχιτεκτονικών γραφείων και στις τελευταίες σελίδες καταχωρήσεις εταιριών υλικών, εξοπλισμών ή άλλων υπηρεσιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κατασκευής της κατοικίας ή των επαγγελματικών χώρων.

Ο επαγγελματικός κατάλογος θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2017 σε 15.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν. Για την προώθησή του θα διοργανωθούν 2 δράσεις σε κεντρικά σημεία της Θεσσαλονίκης, ενώ θα προβάλλεται και μέσα από τη συμμετοχή του ΣΑΘ με περίπτερο στην κεντρική και σε κλαδικές εκθέσεις της ΔΕΘ το 2017 καθώς σε όλες τις δράσεις του Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή εδώ.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του ΣΑΘ (ώρες επικοινωνίας 10πμ – 2μμ καθημερινά, υπεύθυνη Εύη Παπαδοπούλου) στο τηλέφωνο 2310 284 510, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση e mail: info@architecture.org.gr

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Επιμενίδου 19 · 54633 Θεσσαλονίκη

Τηλ.2310 284 510 · FAX  2310 269 023

e mail : info@architecture.org.gr

www.architecture.org.gr